Løsvekt dispensere

Løsvekt dispensere

Øk innholdet i handlekurven og gjør det attraktivt å velge nettopp din butikk. Hvordan? Gi dine kunder mulighet til å handle miljøbevisst med våre løsninger for salg i løs vekt.

Bærekraftig handel er mer enn en trend i tiden. Det blir mer og mer viktig for en stadig økende kundegruppe. Salg i løsvekt er bra for miljøet, innbyr til faste handlemønstre og gir økt kundelojalitet.

Løsvekt dispensere er både fysisk og visuelt aktiviserende. De stimulerer impulskjøp og gir anledning til å teste nye produkter i mindre kvanta til en overkommelig pris. Funksjonaliteten er lavterskel og lett å bruke for alle.

Dispenseren monteres og demonteres raskt, og er lett å holde ren. Begrenset direktetilgang til varen ivaretar hygieniske behov og reduserer risiko for allergiske reaksjoner. 

Våre dispensere produseres i Europa av solide og PBA-frie resirkulerte materialer.

Smartere. Tryggere. Grønnere.

Løsvekt bokser med skje

Markedets mest moderne og ergonomiske løsning for salg i løsvekt med skje og klype. Passer til smågodt, kaffe og te, nøtter, kjeks, mel, tørket frukt og mye annet.

Produsert i Europa av 100% resirkulerte og PBA-frie materialer. Lukens automatiske lukkesystem gir minimal eksponering for luft og ferskere produkter.

Størrelser
8L og 11L (15 cm bredde). Du trenger bare skifte en del for å bytte mellom 8 og 11 liters kapasitet. Kan monteres på skinne eller plasseres løst på disk.

Løsvekt dispensere

En bærekraftig og innovativ løsning for salg av matvarer i løs vekt. Trekk lett i håndtaket og la gravitasjonen fylle posen din med ønsket mengde vare fra dispenseren.

Dispenseren kan fylles med nøtter, bønner og linser, pasta, frø og korn, frokostblandinger, aperitiff-snacks, urtete, tørrfor og annet. Et integrert system for flytkontroll lar deg tilpasse dispenseren til ulike varer via tre innstillinger i fronten.

Størrelser
8L og 12L (10 cm bredde)
14L og 21L (15 cm bredde)

Snakk med oss om dispensere

Vi ser fram til å hjelpe deg.

X